Срећан почетак прваци!!!

1.9.2021. године са радошћу смо дочекали нову генерацију ђака првака. Скромније него претходних година, због ситуације изазване епидемијом COVID – 19, али и због поштовања мера заштите здравља ученика и запослених, за наше најмлађе ђаке није организована приредба добродошлице. Да би им први дан у школи остао у лепом сећању, учитељи су се потрудили да им учионице и ђачке клупе украсе поклонима добродошлице. Обрадовали смо их балонима, слатким пакетима, честиткама, школским прибором... За све ученике 1. разреда , Министарство просвете, науке и технолошког развоја је обезбедило бојанку под називом „Наша Србија“, која се може користити у разним наставним и ваннаставним активностима, али и у раду код куће, што ће се учитељи договарати са ученицима током планирања рада.

На свечаном пријему у дворишту школе, после интонирања химне, добродошлицу и срећан почетак школовања будућим првацима, пожелели су директор школе, стручна служба и учитељице. У свом обраћању, директор школе Милорад Тешић, захвалио се родитељима на указаном поверењу уписом своје деце у нашу школу и пожелео успешну даљу сарадњу.

Након прозивке ученика, свака од учитељица је одвела своје ђаке до учионице где су их чекали поклони добродошлице, срдачан осмех и лепа реч учитељице. Атмосфера је била пуна узбуђења и лепих емоција.

Учитељице које су ове школске године примале нову генерацију ђака су:

МАТИЧНА ШКОЛА:
I/1– Славица Лазовић
I/2 – Ана Ђурић
I/3 – Слободанка Катанић
I/4 – Драга Боровић

ИО ЉУБИЋ:
I/5 – Слађана Бошковић

ИО ТРБУШАНИ:
I/6 – Дубравка Новаковић